Waar ben je naar op zoek?

Over Edge-it

Permanento Edge-it Sinds de oprichting in 1989 wordt ons bedrijf beschouwd als dé toonaangevende fabrikant en toeleverancier voor de optische lenzen verwerkende industrie. Met meer dan dertig jaar ervaring in de ophthalmische industrie wordt Edge-it erkend als een van de toonaangevende fabrikanten van Blocking pads in Europa.

Permanento's Edge-it Ophthalmic Divisie voert 3 productlijnen:

1. Lens Edging Pads
2. Surface Protection Pads
3. Surface Improvement Pads

Als fabrikant zijn wij uniek gepositioneerd om in elke gewenste vorm en afmeting te leveren. Ons uitgebreide assortiment materialen van leveranciers van wereldklasse is slechts een van de redenen waarom optische werkplaatsen in Europa al jaren vertrouwen op onze Blocking pads voor edging, oppervlaktebescherming en verbetering.

Een reputatie die is gebaseerd op de betrouwbare levering van een uitgebreid assortiment hoogwaardige edging pads en andere lensproducten. Met fabrieken en verkoopkantoren gevestigd in Europa en Azië zorgen wij voor een snelle en betrouwbare levering wereldwijd. Innovatief in een steeds veranderende markt, zijn we in staat producten te ontwikkelen die passen bij de nieuwste generatie lenzen.

Klik hier voor een korte impressie.

Whatsapp Permanento